•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber Genesis Barbecues

De Weber Genesis Barbecue is de absolute bestseller uit het Weber assortiment. De Weber Genesis II wordt gekenmerkt door het bekende Amerikaanse design. Eyecatchers zijn de mannelijke klep, grote knoppen en temperatuurmeter. De glasfles zit netjes weggewerkt achter een deurtje. De Weber gasbarbecues zijn leverbaar in diverse modellen. Er is keuze uit 3, 4 of 6 gaspitten. Leverbaar met zwarte of donkergrijze afwerking. Zijn de Weber Genesis II barbecues voor jou net even te groot of te prijzig? Bekijk dan ook eens de Weber Spirit gasbarbecues. Dit zijn iets handzamere modellen voor een kleiner budget. Wil jij goedkoop een Weber Genesis II barbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

1 - 16 van 16 producten
Vergelijk (0)

Online Weber Genesis barbecue kopen

Ben je op zoek naar de ideale buitenkeuken om gerechten op klaar te maken tijdens warme zomerdagen? Dan is de Weber Genesis precies wat je zoekt. Bij deze barbecue vallen alle andere barbecues in het niets. De Weber Genesis II serie tilt barbecueën naar het hoogste niveau, de barbecues hebben meerdere branders, een gaspit om saus op te warmen, diverse grillstanden en nog veel meer! 
 

Gasbarbecue met moderne techniek

Genesis 2 van Weber combineert traditioneel barbecueën met moderne technologie. De Genesis van Weber is namelijk compatibel met iGrill, waarmee je de gaarheid van wel vier stukken vlees kunt controleren via een speciale app. Door de barbecue te verbinden met de app serveer je alle gerechten dus altijd op de perfecte manier. De Weber BBQ Genesis is in meerdere modellen verkrijgbaar, waaronder:

  • Weber Genesis E 310 gasbarbecue;
  • Weber Genesis E 315 gasbarbecue;
  • Weber Genesis E 330 gasbarbecue.
     

Waarom kiezen voor een Weber Genesis II?

De Weber Genesis is de ideale buitenkeuken en geschikt voor het serieuze grillwerk. De barbecue is voorzien van diverse Weber Genesis onderdelen, zoals de vertrouwde hitte deksel met ingebouwde thermometer, een warmhoudrek, opvouwbaar werkblad en nog veel meer! De barbecue is zoals eerder genoemd ook voorzien van een gaspit, waar een pan met saus kan worden opgewarmd en is compatibel met iGrill. Verder is de barbecue voorzien van zeer precieze grillmarkeringen, waarmee je de verschillende delen van de barbecue apart van elkaar en zeer precies kunt verhitten. Tot slot heeft de gasbarbecue natuurlijk haken aan de zijkant, waar tangen en spatels aan opgehangen kunnen worden, een kast onder de grillplaat waar je alle accessoires en onderdelen kunt opbergen en is de barbecue makkelijk verplaatsbaar door de wielen aan de onderkant. Dit alles maakt de Weber Genesis de ideale buitenkeuken.
 

Weber Genesis kopen bij BBQkopen.nl

Bij BBQkopen.nl verkopen wij de allerbeste barbecues online. Onze barbecues zijn van topmerken, zoals bijvoorbeeld Weber. Van dit merk verkopen wij barbecues in verschillende modellen en ook in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld de Weber Genesis Gold en de Weber Genesis Silver. Wil je voor aanschaf de barbecue in het echt bekijken? Dat kan, kom langs in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze beste barbecues uitgestald. Voor het volledige assortiment kijk je natuurlijk in onze webshop, waar je jouw nieuwe barbecue direct kunt bestellen. Koop vandaag nog een Weber Genesis op BBQkopen.nl!