•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber Summit kamado BBQ's

Weber kamado barbecues worden gekenmerkt door het typische ontwerp van keramische barbecues. Die keramische top zorgt voor een uitstekende controle van de warmte. Daarmee zijn de Weber Summit barbecues ook geschikt voor langdurig koken op lagere temperaturen. Denk bijvoorbeeld aan pulled pork, brisket of pastrami. De barbecues van Weber  zijn ontworpen om ieder seizoen te kunnen genieten van een barbecue sessie. Hoeveel graden het ook is buiten, de Weber Summit Kamado blijft op temperatuur. Wil jij voordelig een Weber kamado barbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

Weber kamado of toch gasbarbecue?

Een Weber kamado heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een Weber gasbarbecue. Ten eerste biedt een kamado barbecue een unieke smaakbeleving door de mogelijkheid om te roken, grillen en slow-cooking te combineren. Door de keramische wanden en de nauwkeurige temperatuurregeling is het mogelijk om een ​​constante temperatuur te behouden, waardoor de smaak van het vlees of de vis optimaal wordt behouden. Ten tweede is een kamado zeer duurzaam en gaat hij langer mee dan een gasbarbecue. Ook kan een Weber kamado gebruikt worden bij verschillende weersomstandigheden. Ten derde is een kamado gemakkelijk in gebruik en biedt het verschillende kookopties, van grillen tot roken en slow-cooking, terwijl een gasbarbecue alleen de optie biedt om te grillen.

Keramische barbecues blijken de nieuwe norm

De Weber kamado barbecue wordt deze zomer razend populair vanwege de unieke smaakbeleving en veelzijdigheid van het kooktoestel. Door de mogelijkheid om te roken, grillen en slow-cooking te combineren, kan de kamado een breed scala aan gerechten bereiden en biedt het een unieke smaakbeleving die niet te evenaren is met een gasbarbecue. Daarnaast zijn mensen steeds meer geïnteresseerd in duurzaamheid en gaan ze voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een kamado is een duurzame investering die langer meegaat dan een reguliere gasbarbecue. Al met al biedt de kamado dus niet alleen een geweldige kookervaring, maar ook een duurzame oplossing voor de zomerse buitenkeuken.

Weber Summit Kamado vergeleken met andere merken

De belangrijkste verschillen tussen een Weber Summit kamado en kamado barbecues van The Bastard of Grill Guru zijn voornamelijk te vinden in de afmetingen, functies en prijs. De Weber Summit kamado is beschikbaar in verschillende afmetingen en biedt een groot kookoppervlak, terwijl The Bastard en Grill Guru kamado's beschikbaar zijn in verschillende maten en uitvoeringen en over het algemeen iets goedkoper zijn. De Weber Summit kamado biedt een aantal handige functies, zoals een ingebouwde iGrill thermometer en een dubbelwandig deksel, terwijl The Bastard en Grill Guru kamado's zich vooral richten op de basisfuncties zoals de temperatuurregeling en het behoud van de smaak. Kortom, de keuze tussen een Weber Summit kamado en kamado's van The Bastard of Grill Guru hangt af van persoonlijke voorkeur, budget en gewenste functies.

Weber kamado kopen bij BBQkopen.nl

Ontdek de authentieke smaak van het grillen op houtskool met een Weber kamado of Weber houtskoolgrill. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige barbecue waarmee je de smaak en textuur van je gerechten naar een hoger niveau kunt tillen, ben je bij BBQkopen.nl aan het juiste adres. Bekijk het aanbod online of kom langs in Tilburg voor advies op maat. Onze Weber specialisten voorzien je graag van uitgebreid advies.