•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Nagerechten van de barbecue

Nagerechten van de barbecue

WAT MAAKT EEN WEBER BARBECUE IDEAAL VOOR HET GRILLEN VAN DESSERTS?

 

Wist je dat je op de barbecue kan bakken? Met het klassieke pannenkoekenrecept van de Deense chef-kok Thomas Herman houden wonderen nooit op.

Chef-kok Thomas Herman van Arriba Nacional heeft een Michelin-ster gewonnen en weet dus het een en ander over desserts. In de loop van een met prijzen beladen carrière heeft deze Deense chef-kok in een aantal van de beste keukens ter wereld gewerkt, en daarbij de nodige creativiteit in de Europese gastronomische wereld gebracht. Nu is Herman een nieuwe uitdaging aangegaan bij Arriba Nacional, een ambachtelijke chocoladewinkel aan de beroemde voetgangersstraat Strøget in Kopenhagen, die ‘s avonds verandert in een intieme achtpersoons dinerclub. Voor deze culinaire geluksvogels stapt Herman weer achter het fornuis – of de barbecue – en creëert hij speciale eetervaringen, zowel hartig als zoet.

 

 

 

NAGERECHTEN OP DE BARBECUE - EENVOUDIG MET DEZE WEBER ACCESSOIRES


 "Grillen daagt uit om creatief te zijn met rook, hitte en bijzondere ingrediënten''

Met hun unieke smaken en aroma’s bieden gebarbecuede desserts een heel scala aan spannende mogelijkheden voor elke kok. “De meeste mensen denken er waarschijnlijk niet eens aan om desserts op de barbecue te bereiden. Maar het daagt je uit om out-of-the-box te denken en creatief om te gaan met rooksmaak, hittebeheersing en andere spannende factoren.” Gesmolten chocolade, vol bedwelmende smaken, is bijvoorbeeld een prachtige saus voor aardbeien. Of zelfs als topping voor een heerlijke taart, tot in de perfectie gerezen in een Weber Dutch Oven, recht van de barbecue.

Deze gebarbecuede desserts bieden een ervaring die dieper gaat dan in eerste instantie voor de hand ligt, merkt de kok op. “Wanneer je jouw dessert op een houtskoolbarbecue bereidt, voegt dat heel wat smaak toe en krijgt het dessert een unieke biologische smaak,” legt hij uit. “En de sfeer van het samenzijn met mensen om wie je geeft, gezellig rondom de barbecue, in de open lucht, is onbetaalbaar.” Dus houd het vuur aan, want er staan gebarbecuede desserts op het menu: uniek, heerlijk, en niet meer weg te denken.
 

 

HERMAN'S KIJK OP GEGRILDE PANNENKOEKEN

Bakplaat

Geschikt voor Gourmet BBQ System grillroosters

€ 59,99


Deze gebarbecuede desserts bieden een ervaring die dieper gaat dan in eerste instantie voor de hand ligt, merkt de kok op. “Wanneer je jouw dessert op een houtskoolbarbecue bereidt, voegt dat heel wat smaak toe en krijgt het dessert een unieke biologische smaak,” legt hij uit. 

“En de sfeer van het samenzijn met mensen om wie je geeft, gezellig rondom de barbecue, in de open lucht, is onbetaalbaar.” Dus houd het vuur aan, want er staan gebarbecuede desserts op het menu: uniek, heerlijk, en niet meer weg te denken.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

French toast

Naast een heerlijk diner kun je natuurlijk ook een uniek ontbijt bereiden op jouw barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke french toast? Lees snel verder!

Lees meer...
Crème brûlée

Wil je een dessert bereiden op de barbecue? Maak dan overheerlijke crème brûlée! Ben je benieuwd naar dit overheerlijke recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Gemarineerde kastanjechampignons

Ben je op zoek naar een lekker recept voor een bijgerecht op de barbecue? Maak dan eens heerlijke gemarineerde kastanjechampignons van de barbecue. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer...