•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Nieuws

Souvlaki

Ben jij dol op de Griekse keuken? Maak dan eens overheerlijke souvlaki op de barbecue! Je kunt hier verschillende soorten vlees voor gebruiken, maar meestal wordt varkensvlees of kipfilet gebruikt. Souvlaki is heerlijk om te eten met een pitabroodje, frietjes, tzatziki, tomaat en rode ui. Ben je benieuwd hoe je dit heerlijke recept bereidt? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Je barbecue op de juiste manier reinigen

Je herkent het vast wel: je hebt net een heerlijk avondje barbecueën achter de rug, en je zit even na te genieten met een lekker drankje in de tuin. Dan schiet het je ineens te binnen: “ik moet de barbecue nog schoonmaken!”… een vervelend klusje! Het is toch belangrijk om dit wel te doen, want door de barbecue na ieder gebruik te reinigen, houdt je deze in topconditie. Daarom hebben we diverse tips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Lees meer...
Hoe grill je de perfecte steak?

Wil je weten hoe je de perfecte biefstuk grilt? Goed nieuws! Wij hebben alle tips voor je op een rijtje gezet. En dat begint al met de voorbereiding: een overheerlijke biefstuk bereiden op de barbecue begint namelijk eigenlijk al vóórdat je de barbecue aansteekt. Kies je bijvoorbeeld voor een entrecote, een rib-eye of een t-bone steak? En wat voor soort rub of marinade kies je? Deze keuzes bepalen uiteindelijk hoe het vlees zal smaken. Daarna is het nog zaak om te juiste kerntemperatuur te bepalen. Maar geen zorgen: we vertellen je graag meer!

Lees meer...
Nacho's van de barbecue

Ben je dol op nacho's? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wist je dat je nacho's heel makkelijk kunt bereiden op de barbecue? Zo zet je altijd een lekker voorgerecht op tafel!

Lees meer...
Pulled pork maken

Wil jij stap voor stap weten hoe je heerlijk sappig én langzaam gegaard varkensvlees kunt maken in de BBQ? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Gekruide kalkoenborst

Dit recept voor gekruide kalkoenborst staat garant voor een gezellige en afwisselende barbecue-avond. Dit hoofdgerecht is zeker leuk om een keer uit te proberen. Je zult gegarandeerd genieten!

Lees meer...
Visspiesen met garnalen & inktvis

Ben je op zoek naar een lekker visgerecht voor op de barbecue? Maak dan eens deze heerlijke visspiesen met garnalen en inktvis en verras jouw familie of vrienden met een overheerlijk gerecht, direct van de barbecue. Zet ‘m maar vast aan!

Lees meer...
Weber-barbecue

Ben jij een échte barbecuefanaat? Neem dan zeker een kijkje in onze nieuwe collectie van Weber, vol met kwalitatief hoogstaande barbecues en accessoires. Zo organiseer jij een onvergetelijke barbecue voor familie en vrienden en serveer je gerechten waar iedereen keer op keer versteld van zal staan! Lees snel verder en ontdek de nieuwe collectie.

Lees meer...
Stokbrood van de barbecue

Geniet van een lekker gegratineerd sneetje stokbrood met kruidenroomkaas en gesmolten kaas van de barbecue. De perfecte starter van een gezellige barbecue en makkelijk te maken met maar drie basis ingrediënten!

Lees meer...
Weber-barbecue omslag

Ben jij een échte barbecuefanaat en heb je interesse in de barbecues van Weber? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij GroenRijk Tilburg organiseren we in maart, april, mei en juni diverse Weber-barbecuedemo’s, waar je kennis maakt met dit prachtige merk. Lees snel verder!

Lees meer...
The Bastard

Of je nu voortreffelijke hamburgers wilt grillen, zalm langzaam wil roken of eens wil experimenteren met pulled jackfruit: The Bastard is het beste merk voor jou! Wil je weten waarom en ben je benieuwd naar de verschillende modellen? Lees dan snel verder.

Lees meer...