•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Portobello pizza's

3 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Barbecuegerecht
  • Hoofdgerecht
  • Gezond
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Hoeveelheid: 2 personen
  • Tijd: 20 minuten
  • Ingrediënten
    • 2 portobello
    • 6 eetlepels pizzasaus
    • 1 handje geraspte mozzarella kaas
    • snuf peper
    • verse basilicum
    • 4 cherrytomaatjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 graden of verhit de BBQ.

  2. Snijd de stelen uit de portobello’s en hol ze iets uit. Vul ze met een laagje pizzasaus en leg in een ovenschaal of bakje voor op de BBQ.

  3. Snijd de tomaatjes doormidden en leg ze in de portobello’s met pizzasaus. Bestrooi met de geraspte mozzarella en bestrooi met een snufje peper. Bak de gevulde portobello’s ca. 10 minuten in de oven of BBQ tot ze gebakken zijn en de kaas gesmolten is.

  4. Bestrooi ze met verse basilicum en serveer bijvoorbeeld met een lekkere salade.

Bron: https://www.leukerecepten.nl/recepten/portobello-pizzas/

Populaire producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Witte vis gemarineerd met honing en citroen

Deze witte vis met een marinade van honing en citroen is perfect voor een zomerse avond. De vis is lekker zacht en krijgt een frisse en lichtzoete smaak. Simpel, maar net even anders. Zin in iets lekkers van de BBQ? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Garnalen taco's met gegrilde maïs salsa

Deze lekkere garnalen taco’s zijn perfect voor een zomerse avond. De garnalen krijgen op de barbecue een licht geroosterde smaak die heerlijk past bij de zoete knapperige maïs salsa. Een beetje limoen en een snufje chili zorgen voor een frisse en pittige twist. Samen vormen ze een luchtig, smaakvol gerecht dat net even anders is. Zin in iets lekkers van de barbecue dat makkelijk te maken is? Lees dan snel verder

Lees meer...
gerookte zalm met wasabi

Deze verfijnde en smaakvolle gerookte zalm krijgt op de barbecue een subtiele rooksmaak die perfect samengaat met de pittige kick van wasabi. De marinade zorgt voor een frisse, licht pittige twist, zonder de zachte structuur van de zalm te overheersen. Het resultaat is een elegant gerecht met een perfecte balans tussen mild, rokerig en scherp- ideaal voor een zomerse avond met net dat beetje extra flair. Benieuwd naar dit bijzondere BBQ-recept? Lees dan snel verder.

Lees meer...