•  
Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

BBQ haloumi met watermeloen salsa

2 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Bijgerecht
  • Vegetarische gerechten
  • Salade
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Bijgerecht
  • Hoeveelheid: 2 personen
  • Tijd: 15 minuten
  • Ingrediënten
    • 200 gr haloumi
    • 250 gr watermeloen
    • 2 takjes munt
    • ½ komkommer
    • 1 rode ui
  • Benodigdheden
    • BBQ of grillpan

Bereidingswijze

  1. Snijd de watermeloen in kleine blokjes. Snijd de komkommer in de lengte in vier stukken en verwijder de zaadlijsten. Halveer elk kwart opnieuw en snijd de komkommer in kleine stukjes.
  2. Snipper de rode ui fijn. Hak ook de munt fijn.
  3. Meng de watermeloen, komkommer, rode ui en munt in een kom.
  4. Snijd plakken van de halloumi en grill deze voorzichtig op de barbecue of in een grillpan. Als je de halloumi op de barbecue grilt, kun je een stuk aluminiumfolie gebruiken om te voorkomen dat de kaas tussen de roosters valt.
  5. Serveer de gegrilde halloumi met de watermeloensalsa.

Bron: https://jaimyskitchen.nl/recepten/bbq-haloumi-met-watermeloen-salsa

Populaire producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Witte vis gemarineerd met honing en citroen

Deze witte vis met een marinade van honing en citroen is perfect voor een zomerse avond. De vis is lekker zacht en krijgt een frisse en lichtzoete smaak. Simpel, maar net even anders. Zin in iets lekkers van de BBQ? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Garnalen taco's met gegrilde maïs salsa

Deze lekkere garnalen taco’s zijn perfect voor een zomerse avond. De garnalen krijgen op de barbecue een licht geroosterde smaak die heerlijk past bij de zoete knapperige maïs salsa. Een beetje limoen en een snufje chili zorgen voor een frisse en pittige twist. Samen vormen ze een luchtig, smaakvol gerecht dat net even anders is. Zin in iets lekkers van de barbecue dat makkelijk te maken is? Lees dan snel verder

Lees meer...
gerookte zalm met wasabi

Deze verfijnde en smaakvolle gerookte zalm krijgt op de barbecue een subtiele rooksmaak die perfect samengaat met de pittige kick van wasabi. De marinade zorgt voor een frisse, licht pittige twist, zonder de zachte structuur van de zalm te overheersen. Het resultaat is een elegant gerecht met een perfecte balans tussen mild, rokerig en scherp- ideaal voor een zomerse avond met net dat beetje extra flair. Benieuwd naar dit bijzondere BBQ-recept? Lees dan snel verder.

Lees meer...