•  
Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Ceasarsalade

2 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Saladerecept
  • Caesarsalade
  • Bijgerecht
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Bijgerecht
  • Hoeveelheid: 4 personen
  • Tijd: 25 minuten
  • Ingrediënten
    • 300 gram kipdijfiletlapjes
    • 4 kropjes
    • babyromaine
    • 3 eetlepel milde olijfolie
    • 3 eetlepel caesardressing
    • 40 gram naturel croutons
    • 60 gram Parmezaanse kaas (flakes)
  • Benodigdheden
    • barbecue

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Grill de kippendijfilets 10 tot 12 minuten op de hete barbecue en keer ze regelmatig. Snijd ondertussen de babyromaine kroppen in de lengte in kwarten. Bestrijk de sla met olijfolie en grill de parten 3 tot 4 minuten, eventueel in delen, en keer ze regelmatig.
  2. Verdeel de gegrilde sla over een schaal en besprenkel met caesardressing. Snijd de gegrilde kip in repen en verdeel deze over de sla. Bestrooi het geheel met croutons en Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.

Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1200056/bbq-ceasar-salade

Populaire producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Witte vis gemarineerd met honing en citroen

Deze witte vis met een marinade van honing en citroen is perfect voor een zomerse avond. De vis is lekker zacht en krijgt een frisse en lichtzoete smaak. Simpel, maar net even anders. Zin in iets lekkers van de BBQ? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Garnalen taco's met gegrilde maïs salsa

Deze lekkere garnalen taco’s zijn perfect voor een zomerse avond. De garnalen krijgen op de barbecue een licht geroosterde smaak die heerlijk past bij de zoete knapperige maïs salsa. Een beetje limoen en een snufje chili zorgen voor een frisse en pittige twist. Samen vormen ze een luchtig, smaakvol gerecht dat net even anders is. Zin in iets lekkers van de barbecue dat makkelijk te maken is? Lees dan snel verder

Lees meer...
gerookte zalm met wasabi

Deze verfijnde en smaakvolle gerookte zalm krijgt op de barbecue een subtiele rooksmaak die perfect samengaat met de pittige kick van wasabi. De marinade zorgt voor een frisse, licht pittige twist, zonder de zachte structuur van de zalm te overheersen. Het resultaat is een elegant gerecht met een perfecte balans tussen mild, rokerig en scherp- ideaal voor een zomerse avond met net dat beetje extra flair. Benieuwd naar dit bijzondere BBQ-recept? Lees dan snel verder.

Lees meer...