- Niveau: Makkelijk
- Gang: Bijgerecht
- Hoeveelheid: 4 personen
- Tijd: 25 minuten
- Ingrediënten
- 300 gram kipdijfiletlapjes
- 4 kropjes
- babyromaine
- 3 eetlepel milde olijfolie
- 3 eetlepel caesardressing
- 40 gram naturel croutons
- 60 gram Parmezaanse kaas (flakes)
- Benodigdheden
- barbecue
Bereidingswijze
- Steek de barbecue aan. Grill de kippendijfilets 10 tot 12 minuten op de hete barbecue en keer ze regelmatig. Snijd ondertussen de babyromaine kroppen in de lengte in kwarten. Bestrijk de sla met olijfolie en grill de parten 3 tot 4 minuten, eventueel in delen, en keer ze regelmatig.
- Verdeel de gegrilde sla over een schaal en besprenkel met caesardressing. Snijd de gegrilde kip in repen en verdeel deze over de sla. Bestrooi het geheel met croutons en Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1200056/bbq-ceasar-salade