•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Zalmpakketjes

7 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Visrecepten
  • Barbecuerecepten
  • Gezonde recepten
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Bijgerecht
  • Hoeveelheid: 4 personen
  • Tijd: 25 minuten
  • Ingrediënten
    • 4 zalmfilets (ontdooid, diepvries)
    •  400 gram Thaise wokgroenten
    •  8 eetlepels soja-sesam woksaus
    •  1 limoen (in partjes)
  • Benodigdheden
    • barbecue met deksel
    • keukenpapier
    • aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan en laat deze goed opwarmen. Dep de ontdooide zalm droog met keukenpapier en breng op smaak met zout en peper. Leg de wokgroenten op vier grote stukken aluminiumfolie en plaats de zalm bovenop de groenten. Schenk de saus over de zalm.
  2. Vouw de pakketjes zorgvuldig dicht om ervoor te zorgen dat de stoom niet kan ontsnappen. Begin met de lange zijden en vouw deze losjes maar stevig dicht. Doe daarna hetzelfde met de korte zijden.
  3. Plaats de pakketjes op de voorverwarmde barbecue en rooster ze ongeveer 15 minuten met het deksel gesloten. Serveer de zalmpakketjes met een partje limoen.

Bron: https://www.boodschappen.nl/recept/zalmpakketjes-van-de-bbq/

Populaire producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Picanha Steak met gebakken Paddenstoelen en Vinaigrette met Rode Wijn saus

Vandaag vertellen we je hoe je Picanha Steak met gebakken Paddenstoelen en Vinaigrette met Rode Wijn saus bereidt op de barbecue. Ben je benieuwd naar dit overheerlijke recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Walnoot en peer taart

Ben jij op zoek naar een heerlijk, zoet gerecht voor de winterbarbecue? Probeer dan dit recept voor de walnoot en peer taart! Ben je benieuwd hoe je deze heerlijke taart bereidt? Lees dan verder!

Lees meer...
Winterpizza

Bereid een winterpizza op je barbecue en geniet van een heerlijke maaltijd van je grill! Deze pizza is belegd met heerlijke én toppings. Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...