•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Bakbananen met rum en munt

2 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Zoete recepten
  • Fruit
  • Herfstbarbecue
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Dessert
  • Hoeveelheid: 4 personen
  • Tijd: 20 à 30 minuten
  • Ingrediënten
    • 2 bakbananen
    • 50 g vanillesuiker
    • 1 handje munt, fijngesneden
    • 1 scheutje bruine rum
    • 0,5 limoen, uitgeperst

Bereidingswijze

  1. Halveer de bananen en dompel ze in suiker. Leg ze met de snijkant naar beneden op de barbecue en grill tot ze goudbruin zijn. Draai de bananen om en laat ze nog een paar minuten verder garen.
  2. Wanneer de bananen zacht zijn, haal je ze uit de schil en leg je ze kort terug op de barbecue om ook de onderkant mooi te laten kleuren.
  3. Afwerking: Snijd de bananen in stukjes en besprenkel ze met rum. Garneer ze met verse munt en limoensap voor de finishing touch.

Populaire producten

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Picanha Steak met gebakken Paddenstoelen en Vinaigrette met Rode Wijn saus

Vandaag vertellen we je hoe je Picanha Steak met gebakken Paddenstoelen en Vinaigrette met Rode Wijn saus bereidt op de barbecue. Ben je benieuwd naar dit overheerlijke recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Walnoot en peer taart

Ben jij op zoek naar een heerlijk, zoet gerecht voor de winterbarbecue? Probeer dan dit recept voor de walnoot en peer taart! Ben je benieuwd hoe je deze heerlijke taart bereidt? Lees dan verder!

Lees meer...
Winterpizza

Bereid een winterpizza op je barbecue en geniet van een heerlijke maaltijd van je grill! Deze pizza is belegd met heerlijke én toppings. Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...