•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Kamado barbecues

Kamado barbecues zijn gebaseerd op een model barbecue uit Azië, de kamado. Voordeel van deze barbecues is dat ze door het dikke keramiek goed de warmte vasthouden en dus erg stabiel zijn qua temperatuur. Verder zijn ze zuiniger met brandstof. En misschien wel het grootste voordeel, ze kunnen van een hele lage temperatuur (pulled pork) tot heel heet (pizza’s, flammküchen) gebruikt worden. The Bastard barbecues zijn leverbaar in diverse modellen en is ongekend populair. Voor een meer bescheiden budget is de Grill Guru Kamado een prima optie. Wil jij voordelig een kamado barbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

WEBER KAMADO THE BASTARD KAMADO GRILL GURU KAMADO KAMADO JOE BORETTI KAMADO

 

1 - 36 van 51 producten
Vergelijk (0)

Je herkent een Kamado barbecue direct aan het typische ontwerp. De Kamado BBQ is namelijk langwerpig en ovaal van vorm. De reden dat de barbecues deze vorm hebben heeft te maken met het controleren van de hitte in het apparaat. Deze vorm in combinatie met het feit dat dit een keramische barbecue is, zorgt ervoor dat de temperatuur in de barbecue altijd gelijk blijft, ook als het buiten koud is. 

Kermaische barbecues in alle formaten

De BBQ Kamado is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. De succesformule van het compacte formaat van de barbecue in combinatie met de perfect gegaarde gerechten die eruit komen zorgt ervoor dat steeds meer mensen een Kamado grill barbecue aanschaffen. De Kamado barbecue is verkrijgbaar in diverse maten, zoals:

  • Kamado BBQ XL;
  • Kamado BBQ Large;
  • Kamado BBQ Medium;
  • Kamado mini BBQ Compact.

Voordelige Kamado BBQ aanbieding

Een van de bekendste Kamado barbecues is de Grill Guru Kamado. Zoals al eerder gezegd is de Kamado keramisch van binnen, waardoor deze altijd werkt, ondanks de weersomstandigheden op dat moment. De hitte blijft circuleren in de barbecue, waardoor deze altijd op de juiste temperatuur blijft. Hierdoor kun je er veel verschillende gerechten op bereiden, zoals vlees en vis, maar ook groenten en zelfs pizza’s. Je kunt ermee grillen, bakken, roken en garen. Bij BBQkopen.nl vind je altijd een barbecue Kamado voor een voordelige prijs.

Accessoires voor keramische barbecues

Naast de barbecue zelf ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse accessoires en onderdelen voor de Kamado barbecue. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een tweede RVS rooster, zodat je dubbel zoveel kan grillen tegelijkertijd. Ook hebben wij diverse spatels en tangen in de aanbieding, waarmee je alle gerechten makkelijk kan bereiden en serveren. Bekijk ons volledige assortiment BBQ accessoires!

Kamado barbecue kopen bij BBQkopen.nl

Bij BBQkopen.nl verkopen wij diverse barbecues, waaronder ook de houtskool Kamado barbecue. Zorg ervoor dat je dit jaar helemaal klaar bent voor de zomer, zodat je familie en vrienden kan uitnodigen voor een gezellige barbecue-avond. Wil je de barbecues graag eerst in het echt zien? Kom dan langs bij GroenRijk Tilburg, waar onze showroom gevestigd is. Hier hebben wij onze top-barbecues uitgestald, zodat jij ze in het echt kunt bekijken. Natuurlijk kun je ook direct een Kamado barbecue bestellen bij BBQkopen.nl voor een snelle levering aan huis!